Natuurlijk genezen!

75 gedachten over “Reacties”

Geef een reactie

 1. Anderhalf jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Ans.
  Als je weet dat ik toen tussen de 20 en 30 tabletten, medicijnen en voedingssupplementen nam, dan zegt dat misschien al genoeg over de toestand waarin ik toen verkeerde.
  Chronische vermoeidheid en onverklaarbare pijnen waren dagelijks aanwezig.
  Na veel dokters en therapeuten te hebben bezocht kwam ik uiteindelijk bij Ans.
  Een jaar lang hebben we samen hard gewerkt aan de heropbouw van mijn lichaam. Een zwaar jaar op zijn lichts gezegd. De therapieën die Ans voor schrijft zijn niet mals. Ik zou het niet graag nog eens doen maar ik had het gevoel dat ik door moest gaan. En wat ben ik blij dat ik heb doorgezet. Het was dat zware jaar zeker waard! Ik kan weer dingen die ik jaren niet heb gekund. Wandelen, joggen, sporten, een kleine selectie uit dingen die ik weer kan.
  Dagen rusten op bed is ook niet meer nodig en de chronische pijnen zijn vrijwel helemaal verdwenen. Ik heb eindelijk weer een kwaliteitsvol leven. Bedankt Ans.

 2. Hoi ik ben Melanie en toen ik de eerste keer bij Ans kwam zat ik helemaal onder de eczeem en had ik een rode en droge huid verder vervelde ik vaak bijna elke week.
  Bij de eerste sessie werd er vooral veel gepraat over mijn problemen verder kreeg ik verschillende op natuur basis gemaakte korreltjes en moest ik vitamine B12 en vitamine D slikken.
  Verder heb ik ook Bioresonantie gedaan zodat ik wist waar ik allergisch voor was en om te kijken en controleren hoe het met mijn organen ging. Daaruit bleek dat sommige organen het zwaar te verduren hadden. Daarna had ik een paar weken later weer een tweede afspraak met mijn huid ging het slechter maar dat had Ans ook voorspelt dus daar ben ik niet van geschrokken.
  Ik kreeg bij de tweede afspraak weer nieuwe korreltjes en druppeltjes voor de jeuk. Wel waren mijn aanvallen van eczeem steeds minder aan het worden tenminste hoe vaak ik van cxzeem last had.
  Bij mijn volgende afspraak ging het al heel goed met mij en besloot Ans mij een reinigingskuur te geven. Hiermee verdween alles eigenlijk en ik heb allang geen last meer gehad van eczeem, met mijn huid gaat het stukken beter en daardoor voel ik mij ook veel beter ik blijf de vitamine B12 en D slikken.
  Voor ik naar Ans ging had ik al heel veel dingen geprobeerd ook op natuurlijke basis zoals paardenmelk maar niets heeft echt geholpen ik ben dan ook erg blij dat Ans mij wel verder heeft geholpen. Mijn huid heeft nu geen rode, witte en bruine vlekken meer en ik ben nu voor het eerst weer gewoon lekker bruin zonder vlekken.

 3. Een klein bedankje,

  Hoi Ans,

  Wat ben ik blij dat ik de stap genomen heb eens naar jouw toe te gaan. Ik wist niet goed wat ik me er van voor moest stellen. Ik liep al jaren rond met allerhande klachten . Ik was met tandvlees problemen al bij de parodontholoog geweest en zo ook met andere klachten menig ziekenhuis bezoek gehad. Tintelingen , jeuk in gezicht stijve pijnlijke gewrichten er was van alles .
  Ik kon er zelf de vinger niet op leggen en dacht er is vast iets vreselijk mis . Na wat metingen door jouw was de conclusie voornamelijk een B12 tekort. Dit heb je aangevuld met nog wat andere korrels en na 6 weken waren mijn klachten als sneeuw voor de zon verdwenen en had ook ik nog energie voor 10. Het is toch niet te geloven dat je met 3 consulten weer zo goed in je vel kunt zitten .
  Wat ben ik blij dat ik bij jouw geweest ben . Ik weet zeker dat dit voor heel veel mensen een uitkomst zou zijn.
  Ans ( en stagiaire Melanie) heel , heel hartelijk bedankt en ik zal deze ervaring zeker niet onbespraakt laten want ik vind dat veel meer mensen moeten weten dat het ook anders kan.
  Jullie krijgen van mij een dikke 10 .

  Heel veel liefs, Anita.

 4. Wordt je zomaar verrast door een hele lieve dame met een doos met Cosmic & Flower Remedies.
  Dank je wel.

 5. Beste Ans Verbeek, onze zoon Kris werd (in groep 6) gediagnostiseerd met AD(H)D, al vanaf groep 1 op de basisschool liep hij tegen problemen aan, bij de ene juf ging het beter dan bij de andere, voelde zich niet begrepen en daardoor kwam het af en toe best tot een ontlading waardoor de situatie soms zo verergerde en hij niet meer zichzelf was en niet meer tot leren kwam. Hij heeft verschillende therapiën doorlopen en alles hielp kortstondig. We wilden als ouders absoluut vermijden dat hij aan de ritalin of conserta moest dus kwamen we bij jou terecht. Ondanks dat hij het niet altijd fijn vond, werkte hij overal aan mee, alhoewel hij soms zijn twijfels had, begon hij het zelfs ook interessant te vinden. Hij zit lekkerder in zijn vel, presteert weer heel goed op school, beter als ooit zelfs en natuurlijk vindt hij sommige dingen/situaties nog steeds lastig, heeft hij nog steeds moeite met oorzaak en gevolg. Over het algemeen is hij echt gegroeid en veel toegankelijker geworden. Dat hoor je ook van anderen terug. We willen jou bedanken voor de goede zorgen en voor al je hulp en wijsheid die je met ons hebt gedeeld. Lieve groetjes, Kris en Claudia