75 gedachten over “Reacties”

Geef een reactie

 1. Lieve Ans,

  Met verschillende lichamelijke klachten en weinig energie ging ik naar Ans. Door die langdurige klachten voelde ik me soms wanhopig.

  Tijdens het eerste consult stelde Ans mij, mede aan de hand van mijn ingevulde formulier, veel vragen. Tijdens het testen en doorvragen bleek ik onder andere niet gevoelde emotionele pijn te hebben opgeslagen in mijn lijf. Ans legde de link met hetgeen ik had verteld over een gebeurtenis waar ik nog schuldgevoelens over had. Dat was heel verhelderend en ik had die link absoluut niet gelegd.
  Ans raadde me aan er thuis mee aan de slag te gaan om het schuldgevoel op te lossen,
  Dat heb ik gedaan en ik voelde me er goed bij, klachten verminderden en bij een volgend consult was de meetwaarde goed!
  Ook is DTP bij mij ontstoord en bij het meten waren er geen sporen meer van de ziekte van Lyme.
  Ik had een tekort aan vitamine B12 en dat is hersteld.
  Hoewel het er naar uit zag dat ik langer tijd nodig had om te herstellen heb ik Ans maar 3 keer geconsulteerd. Ik voelde al snel dat ik meer energie kreeg en veel klachten zijn verdwenen. Een heerlijk gevoel.
  Ans heb ik heel hartelijk bedankt en doe ik nu nogmaals via dit bericht.

  Ans, dank voor de inzichten die ik kreeg door je vele vragen waardoor ikzelf ook aan de slag kon om een deel van de klachten op te lossen. Dank ook voor je geweldige behandelingen en de zeer prettige en open wijze van je (be)handelen / werken.

  Een warme groet, Liesbeth

 2. Lieve Ans,

  Een half jaar geleden kwam ik op aanraden van een vriendin bij jou terecht.
  Ik was het spoor bijster, voelde me uitgeput en zat gewoon echt niet lekker in mijn vel.
  Ik kan me nog goed herinneren toen de biotensor tekeer ging bij HSP…..dit was een bevestiging voor mij waardoor veel dingen op zijn plek vielen.
  Ik ben nu 6 maanden verder en voel me als herboren, ik geef me een dikke 9+ en ben zo blij dat jij me hebt geholpen.

  Dank je wel Ans, dank je wel voor alles, want ik voel me heerlijk!!

 3. Een half jaar geleden kwam ik na een zoektocht van bijna 4 jaar via de praktijk van Hans Reijnen bij Ans terecht.

  Ik was een typisch B12 gevalletje. Pijn, extreme vermoeidheid, spier spasten, slecht zicht, noem maar op. Ans hielp me er met behulp van korrels en een behandeling binnen no-time bovenop. Ik stond al snel weer in mijn blauw-witte tenue op het voetbalveld na anderhalf jaar in mijn bed gelegen te hebben.

  Woorden komen tekort om te omschrijven hoe dankbaar ik haar ben. Ik reisde een aantal keer vanuit Zeeland af naar haar praktijk vlakbij Venlo en die reis was het dubbel en dwars waard.

  Na 4 jaar ziekte ben ik nu zelfs zo goed, dat ik over een week op wereldreis vertrek!

  Lieve Ans, ik ben je eeuwig dankbaar!

  Liefs,

  Mireille

 4. Hallo allemaal,
  Mijn naam is Puck Brouwers en ik zit nu in de 4e klas van het VWO.
  Ongeveer 4 jaar geleden begonnen mijn buikklachten. Elke dag begon de buikpijn als ik opstond en deze stopte pas als ik lag te slapen. Ik ben toen meteen naar de huisarts gegaan en deze stuurde mij door naar de kinderarts. Er werd eigenlijk meteen vastgesteld dat het lag aan een parasiet. Deze parasiet komt bij vele mensen voor, maar enkelen hebben er last van. Ik heb hier toen antibiotica voor gekregen. Ongeveer 3 maanden leek het goed te gaan maar de klachten begonnen weer opnieuw. Opnieuw ging ik naar de kinderarts en dit keer werd ook bloedonderzoek gedaan. Hier werd ook niks gevonden, dus de enige andere oorzaak was dan dat ik de buikpijn ‘tussen mijn oren’ had zitten. Een half jaar lang ben ik elke twee weken naar de psycholoog gegaan. Ik heb hier toen verschillende dingen over mijzelf geleerd die mij heel veel zullen gaan helpen in de toekomst, maar een oorzaak voor de buikpijn hebben we niet gevonden. Toen ben ik via een vriendin van mijn moeder bij Ans Verbeek terecht gekomen. Bij het eerste bezoek werden alle mogelijke oorzaken van de buikpijn onderzocht en al snel bleek de oorzaak te liggen bij de vaccinatie voor de baarmoederhalskanker. Ze heeft me toen meteen behandeld en ik kreeg korreltjes mee naar huis. Na ongeveer 2 á 3 weken was de buikpijn helemaal weg. Ik voelde me een totaal ander persoon. Tot de dag van vandaag zijn de buikklachten niet meer teruggekomen.

  Ik ben heel blij met dit resultaat en hoop dat anderen die ook klachten hebben na een vaccinatie, hun weg naar Ans zullen vinden.

 5. Wij laten af en toe onze dochters checken en doormeten. Ze zijn in de groei en wij willen hen het beste meegeven in de tijd dat het lichaam veel ‘verbruikt’. Omdat ik bij mezelf een B12 tekort vermoedde, kwam ik al Googelend bij Ans terecht en na een heel tevreden 1e keer besloot ik dat ik graag mijn hele familie door haar wilde laten uitmeten. Wat ik merk is dat beide dochters er baat bij hebben en ik weet dat hun lichaam nu krijgt wat het nodig heeft en dat er wordt opgelost wat er opgelost kan worden. En wat ik frappant en heel opvallend vond bij onze jongste dochter Nora: zij kreeg homeopatische korreltjes die te maken hadden met de geboortetijd. Na 1 of 2 weken inname, ging ze ineens uit zichzelf opstaan, aankleden, wassen, naar de wc en wilde ze me ‘s ochtends helpen met brood smeren. Hiervoor deed ze bijna niks uit zichzelf, ik moest alles wel 10 x vertellen en dan nog duurde het een hele tijd. Dus wij zijn heel blij hiermee!

 6. 20 jaar lang. Last van allerlei allergieën. Overal jeuk. Op bepaalde momenten zwaar vermoeid, alsof er een zware deken over je heen ligt. Ochtendslijm. Daarmee kwam ik zo’n twee jaar geleden bij Ans. Eindelijk kwam de oorzaak aan het licht. De allergieën ben ik gaan ontwikkelen na vaccinaties voor verre reizen. Een PVS dus. Verder had ik ook leverstenen en EPI. Ans heeft mij voor PVS ontstoord en van EPI af geholpen. Ik ben zelf aan de leverreiniging gegaan. Na een keer of vijf reinigen ben ik de leverstenen kwijt. Het resultaat is dat ik van mijn allergieën af ben. Geen jeuk meer, geen hooikoorts meer, meer energie, meer reukzin! Een wereld van verschil. Voor mij is de kwaliteit van leven is er een stuk op vooruit gegaan. Ans, dank je wel!

 7. Hoi Ans,

  Ik moet je dit even laten weten.
  Ik ben super blij!
  Ik kan weer ruiken, lekker slapen, met smaak eten en ik heb energie.
  Geen last meer van een snotterende neus en jeukende ogen en vermoeidheid.
  Ik kan het nog steeds niet geloven.
  Wat ben ik je dankbaar dat jij mij deze kans gaf.
  Duizendmaal dank!!!!!
  Ik beleef voor mijn gevoel voor het eerst de lente.
  Ik kijk steeds naar weer online en die geeft veel graspollen aan en toch gaat het zo goed.
  Tot nu toe maar 2 weken in maart een beetje last gehad.
  Met onze zoon gaat het ook veel beter en wij zeggen al dit is nog maar het begin, het wordt nog beter.
  Nogmaals heel veel dank!!!!!
  Lieve groetjes van Leona

  PS: Mijn man slaapt nu ook beter nu ik niet steeds lig te snotteren en hoesten.

 8. Door mijn dochter, die diergeneeskunde studeert, kwam ik er achter dat ik symptomen had die verdacht veel op EPI (Exocriene Pancreas Insufficiëntie) leken. Na zoeken op het internet kwam ik via de site van Hans Reijnen er achter dat dit niet alleen een ziekte bij honden was, maar wel degelijk bij mensen voor kwam.

  Bij het eerste consult bij Ans werd dit vermoeden bevestigd en kwam er nog meer aan het licht. Als HSP’er had ik te maken gekregen met auto-immuunziekten. Naast EPI werd B12 tekort, PVS (Post Vaccinaal Syndroom) en allergie voor een aantal E-nummers positief getest.

  Het was een goed gesprek met Ans. Heel veel puzzelstukjes van een jaren lange zoektocht vielen op hun plaats. Herkenning en begrip. De behandeling werd gelijk gestart met supplementen, bioresonantie therapie, korrels en een lijst met E-nummers die voorlopig vermeden moesten worden.

  Ik merkte al gelijk resultaat. Opeens had ik veel meer energie en mijn eetlust kwam weer terug. Heel apart was het om opeens veel beter in mijn lichaam te zitten. Na 3 maanden kon er gestopt worden met de B12 supplementen en de enzym supplementen. Dit heb ik langzaam afgebouwd omdat mijn lichaam hiervoor toch iets meer tijd nodig had.

  Een eczeem plek die al ruim 2 jaar op mijn been zat begon te genezen en was na 5 maanden helemaal weg, waardoor de lijst met verboden E-nummers weer stap voor stap ingevoerd kon worden.

  Ik merkte niet alleen genezing op fysiek niveau, maar ook op de mentale en spirituele lagen. Helderheid en begrip van een jeugdtrauma zorgde ervoor dat het opgeruimd kon worden.

  De behandeling van Ans heeft er niet voor gezorgd dat ik een ander mens werd. Het heeft er juist voor gezorgd dat ik terug ben gekomen bij mezelf!

 9. WIE HAD DAT NOG OOIT VERWACHT?
  In 2009 is bij Peter op 6-jarige leeftijd , na 2 jaar buikpijn en vermoeidheid middels een bloedtest geconstateerd, dat Peter coeliakie (glutenintolerantie) heeft. Om 100% zekerheid te hebben, heeft hij in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen een maag-darmonderzoek gehad en daaruit bleek inderdaad dat hij coeliakie had.
  Hierdoor zit Peter z’n hele leven vast aan een glutenvrij dieet. Op sociaal gebied ondervindt Peter hier het meeste hinder van: niks van de Sint aan mogen nemen, een andere traktatie dan de andere kinderen, nooit eens spontaan met een vriendje mee kunnen om daar een boterham te eten. Maar het was niet anders, want de gluten tasten n.l. zijn darmen aan, waardoor Peter te weinig energie en vitamines uit zijn voeding kan halen met alle vervelende consequenties.
  Doordat Peter op glutenvrij dieet ging, ging hij flink aan het groeien, was veel minder moe, maar de buikpijn bleef. In het Radboud hebben ze nog van alles onderzocht, dieet gecontroleerd en daar kwam uit dat hij nog een lichte soja-, noten- en kippeneiwit allergie had.
  Elke buikgriep was Peter er weer bij, vaak ziek en liep van alles op waar andere kinderen de dans ontsprongen. Tijdens een kinderfeestje met gourmetten heeft hij zelfs de e-coli-bacterie opgelopen, terwijl de anderen nog eens geen buikpijn hadden. Zo gevoelig bleven zijn darmen, terwijl het glutenvrije dieet er eigenlijk voor moet zorgen dat je darmen weer helemaal gezond zijn. Bij een jong kind zou dat na 1 tot 1,5 jaar zo moeten zijn. Bij Peter leek dat er echt niet op.
  Ik maakte me best veel zorgen om Peter, omdat hij er ook niet echt fit meer uitzag. We zijn toen maar het alternatieve pad opgegaan, maar helaas zonder succes.
  Toen hoorde ik van mijn vader over Ans. Zij heeft bij Peter de BMR-vaccinaties ontstoord en na 3 maanden mocht hij langzaam beginnen met kleine hoeveelheden gluten. Hij was zo blij!!! Ook kreeg Peter van Ans die 3 maanden vitamine B12, waar hij erg van opknapte en zoveel energie van kreeg, dat hij weer gewoon de hele week naar school kon. Zelfs de vrijdagmiddag was geen probleem meer!
  Ook kreeg Peter van Ans korreltjes via de bioresonatie die ervoor gezorgd hebben, dat zijn oorontstekingen ophielden. (Hij heeft er wel zo’’n 40 gehad in 9 jaar tijd.) De hooikoorts is een heel eind verminderd en zijn droge huid is minder droog geworden.
  Begin december merkte ik aan de ontlasting van Peter dat het niet goed was.
  Ans constateerde dan ook dat zijn overgevoeligheid voor gluten weer terug is gekomen. Zij heeft de BMR toen weer opnieuw ontstoord en op 5 februari bleek dat zijn overgevoeligheid voor gluten weer was verdwenen.
  Weer langzaamaan gluten gaan eten. Op 8 april moest Peter op controle bij de kinderarts. 10 Dagen van te voren bloed laten prikken om te onderzoeken of hij wel of geen antistoffen aanmaakte tegen de gluten. (routine bij bezoek kinderarts)
  7 April kon Peter niet goed slapen, omdat hij de uitslag erg spannend vond en ik ook natuurlijk.
  Een goede waarde moet tussen de 0 en de 5 zitten en Peter zat op…1.6! Net als een jaar geleden bij bezoek aan de kinderarts, maar met het grote verschil dat hij intussen al heel wat gluten naar binnen heeft gewerkt. Eigenlijk kan hij weer alles eten. Wel eet hij thuis nog steeds glutenvrij brood en houden we er rekening mee dat als er een dag is dat hij best veel gluten heeft gehad, dat we er dan wel een beetje op letten. Maar ja, als dat alles is.

  Dus…LANG LEVE ANS!!!

  Hele vele lieve groetjes en HEEL VEEL DANK van een moeder van een 10-jarige zoon

 10. Beste Ans,

  Ongeveer 6 maanden geleden ben ik bij jou gekomen met lichamelijke klachten.
  Uit allerlei testjes bleek dat ik vitaminetekort had, bepaalde vitamines niet aan kon maken en volgens mij ook nog negatieve effecten had van entingen uit het verleden.
  Nadat deze problemen allemaal opgelost waren, ging de structurele vermoeidheid nog niet weg en ging mijn psychische gezondheid zelfs wat achteruit.
  Omdat volgens jou testen lichamelijk alles in orde moest zijn, ben je toen overgestapt op Theta-healing. Hiervoor blijk jij echt een gave te hebben, want na de eerste healing had ik al binnen 12 uur sterke verbetering, hetzelfde geldt voor de tweede en derde healing.
  Na de derde healing voel ik mij zeer goed en als nooit tevoren en is verdere behandeling niet meer nodig.
  Ben een heel ander mens geworden, sta iedere dag graag op om de nieuwe dag te beginnen, heb geen lichamelijke klachten meer, kan veel beter communiceren met andere mensen, maak me nergens zorgen over en heb geen angst meer om onder de mensen te komen.
  Hiervoor ben ik je erg dankbaar Ans.
  Heel veel succes met je praktijk en je persoonlijke leven.
  Hoop je nog eens tegen te komen maar dan bij voorkeur buiten de praktijk!

  Groetjes, Jan