Natuurlijk genezen!

Wie ben ik

WIE BEN IK:

Mijn naam is Ans Verbeek-Centen.

Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben als management assistente, ben ik mijn eigen praktijk begonnen.

Dit lag eigenlijk helemaal niet in de bedoeling, maar mijn kruidengeneeskunde opleiding, tesamen met diverse andere opleidingen en cursussen, hebben toch veel meer met me gedaan dan ik dacht. Mijn grote hobby reizen heeft daar ook nog een steentje aan bijgedragen. Waar ter wereld ik ook was: Tibet, Nepal, Thailand, Namibië, Egypte, Chili of China, ik voelde overal dat ikzelf mijn leven moest maken. Dat ik alle wijsheid in mezelf moest zoeken. Toen ik door reorganisatieplannen ontslagen werd, was de keuze dan ook heel logisch om me verder te ontwikkelen en echt iets voor de gezondheid van mensen te kunnen betekenen.

Heel veel steun en support heb ik mogen ontvangen van mijn man en verdere familie en vrienden, maar zeker ook van Hans Reijnen, arts voor homeopathie en bioresonantie te Deurne. Hij stimuleert mij enorm en ik dank heel veel kennis aan zijn enthousiaste en geduldige houding naar mij. (www.menssana.nu)